M3 (online)
2017.12.15 22:20 - 2017.12.16 00:20
Zenés TV Színház 6.
magyar zenés film,1970
6/6.: Egy esküdtszéki tárgyalás

Egy londoni bírósági tárgyaláson vagyunk, ahol egy házasságszédelgő ügyében fognak ítéletet hozni az esküdtek. Elsőként az alperes érkezik, aki arról szeretné meggyőzni az egybegyűlteket, hogy a férfiak alkatilag alkalmatlanok a monogámiára. Ekkor megérkezik az ünnepelt bölcs bíró is, akiről megtudjuk, hogy érdekházasság révén került ilyen magas és jól jövedelmező pozícióba. Végül megérkezik a felperes, a tündér szépségű, harmatos lelkű fiatal lány is, aki azonnal belopja magát a törvény szigorú őreinek szívébe. A felperes ügyvédje előadja, hogy a jegyesség mézes napjai után jött volna a házasság, ami elől a vőlegény megszökött. Vajon mi lesz a furfangos bírói döntés, ha a törvény nem kötelezheti a férfiút ígérete betartására?

Rendező: Szitányi András

Főszereplők: Halász Judit, Tahi Tóth László, Márkus László, Velenczey István, Verebély Iván, Kishegyi Árpád, Külkey László, Miklósy György, Nádas Tibor, Tándor Lajos, Várhelyi Endre 

Szórakozás: klasszikus zene/opera/balett 

Hallássérültek számára feliratozva!
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Óriásponty VIII. évad
Visszatérnek a barátok és horgásztársak, Tom Dove és Neil Spooner pontykalandjaik nyolcadik évadára; ezúttal két kontinenst szelnek át, első látogatásuk Horvátország népszerű ponty mennyországába vezet, Zágráb külvárosába, a Zajarki tavaknál 90 font fölötti súlyú pontyra mennek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat