M3 (online)
2024.05.19 21:40 - 23:20
Zenés TV Színház 9.
magyar operettfilm,1982
Leányvásár

Egy San Francisco környéki faluban leányvásár van. A vendég milliomos, Harrison szenátor lánya, Lucy mindenkit kikosaraz, ezért a hagyományoknak megfeleloen jelképesen hozzáadják a falu "utolsó" legényéhez, Tom Miggles-hez. Tom apját, Fleetwoodot Harrison tette tönkre, ezért bosszúból Tom ráveszi a seriffet, hogy az esketés igazi legyen. Harrison szenátorék menekülnek Tom elol, abban bíznak, hogy felbontják a házasságot, ha nem lehet egy évig kimutatni az együttélést. Lucy közben beleszeret a fiúba, aki bevallja, hogy o Fleetwood fia.

Rendezte: Zsurzs Éva

Főszereplők: Bubik István, Csere László, Garas Dezso, Gulyás Dénes, Tom Miggles hangja, Huvösvölgyi Ildikó, I. kerület Haditorna Oktató Munkaközösség, Kalmár Magda, a szenátor lánya hangja, Kováts Adél, a szenátor lánya, Magyar Néphadsereg Muvészegyüttesének Tánckara, Magyar Rádió és Televízió Énekkara, Szabó Ottó, Szerednyey Béla, a gróf fia, Szilágyi István, Zenthe Ferenc 

Inkább máskor?
05.20 05:40 M3 (online)
05.20 13:40 M3 (online)
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Karl Lagerfeldről szóló sorozat érkezik a Disney+-ra
A 6 epizódból álló sorozat először rántja le a leplet a divat legrejtélyesebb tervezőjének, Karl Lagerfeldnek a megjelenéséről, a csillogás mögötti egóharcokról, a grandiózus partikról és a pusztító szenvedélyekről, amelyek Karl életét övezték, mielőtt világhíres Lagerfeld lett.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat