Zűrös viszonyok II./5.
2017.10.26 21:55 - 22:50
Zűrös viszonyok II./5.
amerikai-angol drámasorozat,2014
0.0 - 0 szavazat
(MISTRESSES 205 - PLAYING WITH FIRE)

Savi húga és barátai aggódni kezdenek, amikor Zackkel való titkos barátsága nemtörődöm irányt vesz. Karen igyekszik megfogadni April tanácsát, hogy az ártatlan függősége még akár veszélyes is lehet. Scott rámozdul Jossra, majd megoszt vele egy meglepő fantáziát. A fülig szerelmes April nyugtalanító híreket kap Danielről. Eközben Dom kénytelen szembenézni annak utóhatásaival, hogy Savival való viszonyuk kiderül.

Rendezte: K.J. Steinberg

Főszereplők: Yunjin Kim,Brett Tucker 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Zűrös viszonyok sorozat
A sorozat tartalma:
Az ügyvédi irodában dolgozó Savi sikeres nő, aki munkája és magánélete között próbál egyensúlyozni, miközben férjével a családalapításon gondolkozik. Önfejű és szabad szellemű húga, Josslyn teljesen más személyiség és gyakran támaszkodik sikeres nővérére. Közös barátnőjük, a lányát egyedül nevelő April férje halála után megpróbálja újjáépíteni az életét, a pszichológusként dolgozó Karen pedig bajba kerül, miután egyik betegével bonyolult kapcsolatba keveredik. A Zűrös viszonyokban nem lesz hiány szexből, szerelemből és csalódásokból, de természetesen a férfiak is központi szerepet játszanak.
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az álommeló második évada
A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, Az álommeló (Apprentice) új évada március 25-én hétfőn 20 órától érkezik az RTL-re. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat