RTL Spike
iZombie I./9.
2018.04.25 22:00 - 23:00
iZombie I./9.
amerikai horrorsorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(IZOMBIE)

A haza szolgálatában

Liv és Clive egy egykori mesterlövész halálának ügyében nyomoznak, aki instruktor volt egy paintball pályán. Kikérdezik az áldozat, Everett ex-feleségét, illetve annak új férjét, Seant, és rádöbbennek, hogy a dolgok nem azok, aminek látszanak. Eközben Major egyre közelebb jut az igazsághoz, Blaine pedig elképzelhetetlen dolgot tesz. 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
iZombie sorozat
A sorozat tartalma:
Olivia Moore (a haverjainak csak "Liv") egy céltudatos, szigorú szabályok szerint élő rezidens, aki életének minden lépését előre eltervezi mígnem egy éjszaka zombivá nem változik. Az élet és halál közötti állapotban megrekedve Liv minden életkedvét és motivációját elveszíti. Eltávolodik legjobb barátjától, Peytontól, felbontja az eljegyzését élete szerelmével, Majorrel, és egy hullaházban kezd el dolgozni, hogy egyetlen megmaradt szenvedélyének élhessen, nevezetesen az emberi agyak fogyasztásának...
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik A sógun c. sorozat a Disney+-ra
A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun" itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat