Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Jenifer Lopez az Atlas című sci-fi akciófilmmel tér vissza a Netflixre
Jenifer Lopez az Atlas című sci-fi akciófilmmel tér vissza a Netflixre
Készüljön fel egy izgalmas űrutazásra Jennifer Lopez-szel az új Netflix sci-fi, az Atlas fedélzetén, ami május 24.-én debütál a streaming platformon. Az Atlas című filmben Lopez Atlas Shepherd szerepében tűnik fel, egy briliáns, de embergyűlölő adatelemzőként, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben.  

Egy küldetés során, amely során egy szökött robotot kellene elfogniuk, Atlasnak szembe kell néznie múltjával, és amikor a terv balul sül el, az emberiség jövője egy olyan AI kezében van, amelyben éppen neki kellene megbíznia.

Ez a film egy olyan jövőbe kalauzolja a nézőket, ahol az emberiség és a mesterséges intelligencia összecsapása elkerülhetetlen. Nemcsak a látványos akciójelenetekkel és a lenyűgöző vizuális effektusokkal ígér maradandó élményt, hanem egy mély, emberi történettel is, amely reflektál a technológia és emberiség kapcsolatának jövőbeli kihívásaira. Lopez kirobbanó formában tér vissza, és a film ígéretes szereplő gárdát vonultat fel Simu Liu és az Oscar-díjra jelölt Sterling K. Brown személyében.  

További ajánlatokat a Netflix oldalán találsz.
Műsoron ekkor

05.24 09:00 Atlas