Prime
911 L.A II./6.
2024.04.29 19:00 - 20:00
911 L.A II./6.
amerikai akció-sorozat,2018
4.5 - 22 szavazat
(9-1-1 - DOSED)

Bedrogozva

A tűzoltócsapat egy balszerencsésen landolt helikopterhez siet. Kiderül, hogy egy tudósító stáb gépe. Az fiatal riporternő szeretné bemutatni a tűzoltók mindennapi életét, így egy napig a csapattal fog forgatni. Bobby nem viseli jól a stábot a lánya halála évfordulóján. Maddie nehezen alszik, folyton exférje jár a fejében.

Főszereplők: Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Guzman 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
911 L.A. sorozat
A sorozat tartalma:
Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb helyzetbe kerülnek. Mindennapi hőseinknek nap mint nap veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket kell úgy átélniük, hogy közben a saját életükben is megtalálják a harmóniát és egyensúlyt. Nem könnyű feladat, de a tét hatalmas: emberi életet menteni.
Egyéb epizódok
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
Az angol extrém sportoló, Ash Dykes -három világrekord felállítója -számol be legutóbbi kalandjáról, a kínai nagy fal mentén tett hatalmas 21000 kilométeres utazásáról. Miután egyedült átkelt a Góbi-sivatagon, és eligazodott Madagaszkár sűrű dzsungelében.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat