Duck TV
2024.05.01 10:16 - 10:28
A Játékok Világa, Finn és Fianna, Toby McFly
A Játékok Világa:

Gyertek velünk a játékok világába, ahol fantasztikus kalandok várnak, vagy tornáztassuk meg az ujjainkat, és készítsünk káprázatosan szép művészi ékszereket! Nincs hozzá szükségünk kézikönyvre. Írjuk meg saját különleges történetünket, és fedezzük fel az együtt töltött percek új lehetőségeit!

Finn és Fianna:

Két kicsi manónk, Finn és Fianna, kíváncsian tanulmányozzák környezetüket. Játékkal és érzékszerveiket használva sok ismeretre tesznek szert. Figyeljünk, ízleljünk, tapintsunk, és fedezzük fel az ellentétpárokat, akárcsak ők.

Toby McFly:

Toby McFly egy pilóta kutyus, aki megmutatja nekünk hogyan néz ki a világ a magasból. Szép természeti tájak, állatok, emberek és különböző érdekes helyek fölött repül. Miután megcsodálta őket a magasból, leszáll a repülőgépével és közelről is megmutatja nekünk, amit a magasból látott. 

Gyerekműsorok: kisgyerekeknek 
Disney Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára
A nagy sikerrel, 23 éve bemutatott Szörny Rt. rajzfilmből a Disney egy sorozatot készített, amely bemutatása után rögtön az egyik legnépszerűbb rajzfilm lett a Disney csatornán. A Szörnyszakik egy nappal azután játszódik, hogy a Szörny Rémlénytársaság elkezdte a gyerekek nevetését gyűjteni rémisztegetésük helyett, Iszony City energiaellátása érdekében. Az első évad áprilisi premiere után rögtön érkezik a második évad is a csatornára, május 6-án.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat