Prime
A hegyi doktor újra rendel XVI./1.
2024.05.13 16:55 - 18:00
A hegyi doktor újra rendel XVI./1.
német dráma sorozat,2022
4.6 - 465 szavazat
(DER BERGDOKTOR (AKA MOUNTAIN MEDIC) XVI. - PARADIES - 1.)

Paradicsom - 1. rész

Egy kisebb szünet után Martin visszatér a rendelőbe és egyből egy új orvosi ügy közepén találja magát. Alois unokájával él és földműveléssel foglalkozik, amikor azonban rosszul lesz és kórházba kerül, lánya is hazatér, hogy szembenézzen múltjával és lezárja a kapcsolatát édesapjával.

Rendező: Nikolai Müllerschön 

Sorozatok: dráma/melodráma 
A sorozat tartalma:
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni - persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Net4+ Sport

MŰSORAJÁNLÓ

75 teniszmeccs, 13 kommentátor - a Network4-en elindult a madridi tenisztorna közvetítése
Újra együtt a teniszvilág elitje: elindult az év második, 1000-es besorolású salakos versenye Madridban, a Network4 pedig élőben közvetíti a legfontosabb eseményeket. A férfiak között szurkolhatunk az idén szárnyaló Marozsán Fábiánnak is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat