Prime
A hegyi doktor újra rendel XV./3.
2024.05.02 16:55 - 18:00
A hegyi doktor újra rendel XV./3.
német dráma sorozat,2022
4.6 - 464 szavazat
(DER BERGDOKTOR (AKA MOUNTAIN MEDIC) XV. - SCHEINWELTEN - 1.)

Látszat - 1. rész

Alina Wagner élete gyökeresen megváltozott, amikor egy autóbaleset következtében elveszítette az emlékeit. A párja, Sebastian úgy látta a legjobbnak, ha távol Berlintől, és a nő családjától ketten kezdenek új életet, eltitkolva előle mindent, ami a múltban történt. Ám Alina hirtelen rosszul lesz, és Martín azt gyanítja, hogy az autóbaleset és az azt megelőző események állhatnak a háttérben.

Rendező: Axel Barth 

Sorozatok: dráma/melodráma 
A sorozat tartalma:
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni - persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Vak rendőrnő kezd nyomozásba a Dunán
Vadonatúj olasz bűnügyi sorozattal jelentkezik a Duna április 15-én 22:55-től. A nemzetközi sikereket elért Blanca hétfőnként várja a nézőket. A fiatal, vak lányról szóló sorozatban a világhírű tenor, Andrea Bocelli szakértőként működött közre.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat