Cool
A mi kis falunk V./1.
2024.04.30 18:00 - 19:00
A mi kis falunk V./1.
magyar vígjátéksorozat,2020
4.4 - 448 szavazat
(A MI KIS FALUNK 5.)

A hőmérő

Viki hazaköltözik, Nelli és Zsolt összeköltözése meghiúsulni látszik. Szifon és Baki hazatér a premierről, de a faluban nem igazán kapják meg azt a tiszteletet, amit ",filmsztárként" érdemelnének. A Doktor az eltűnt jegygyűrűjét keresi, Erika pedig amiatt aggódik, hogyan mondjon el Gyurinak egy örömhírt.

Rendező: Kapitány Iván

Főszereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Bata Éva, Schmied Zoltán, Reviczky Gábor, Szabó Győző, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi-Kiss János, Mikecz Estilla, Zsurzs Kati, Tóth Enikő, Törőcsik Franciska, Fehér Tibor 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
A mi kis falunk sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.
Az évad tartalma:
A negyedik évad Erika terhességi tesztjével ért véget. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derül a titokra, mit látott a teszten Gyuri párja. Folytatódik Viki Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó azon ügyködik, hogy elválhassanak, de nem várt akadályokba ütköznek. A polgármester idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás izgatja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat. A pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.
Egyéb epizódok
M5

MŰSORAJÁNLÓ

Kosztümös történelmi filmsorozat az M5-n
Magyarországon eddig még nem vetített produkció érkezik április 12-én az M5 kulturális csatornára. Pénteken 16:55-kor látható a Jacqueline Wilson: Hetty Feather című regénye alapján készült, drámasorozat első része.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat