RTL KETTŐ
A nép szolgája II./18.
2024.04.30 03:55 - 04:20
A nép szolgája II./18.
ukrán vígjátéksorozat,2015-2017
3.9 - 63 szavazat
(SZLUGA NARODU 2 - SZLUGA NARODA 2 - SERVANT OF THE PEOPLE 2)

Vaszilij annyira sok furcsaságot élt át rövid miniszterelnöki tevékenysége alatt, hogy sikeresen ledolgozott többéletnyi karmát. A sittet is megjárt Jurij Ivanovics pálfordulása óta hű barátnak bizonyul, aki minden fortélyát és kapcsolatát beveti, hogy Vaszilij Ukrajna törvényes miniszterelnöke maradjon. Az oligarchák azonban továbbra sem hajlandók egymás torkának ugrani, ezért új tervre van szükség.

Rendező: Alekszej Kirjuscsenko

Főszereplők: Volodimir Zelenszkij, Sztanyiszlav Boklan, Anna Kosmal, Natalija Szumszkaja, Viktor Szarajkin 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
A nép szolgája sorozat
A sorozat tartalma:
Valósággá vált a politikai vígjáték, amelyben egy hétköznapi emberből Ukrajna elnöke lesz, aki felveszi a harcot a korrupció és az álnok bürokraták ellen. A főhőst Ukrajna jelenlegi elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja, aki a filmbeli karakter élő megtestesítője.

Vaszilij Petrovics Goloborodko (Volodimir Zelenszkij), a szüleivel élő, szórakozott középiskolai történelemtanár egyik napról a másikra Ukrajna új elnökévé válik, amikor az ukrajnai korrupcióról szóló trágár szónoklatát lefilmezi egy diák, és feltölti a felvételt a YouTube-ra. Majd a poénból indított, közönség finanszírozású kampány a megdöbbent tanárt politikai győzelemre juttatja, aki megpróbál tisztességes és normális maradni, miközben a nagykutyák már a bukásán dolgoznak.

Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Mélyvíz: kalandozás Ausztrália tengereiben
Az öt centis újszülött teknősöktől a 24 méteres kékbálnáig Ausztrália ad otthont a bolygó legsokszínűbb és lenyűgöző tengeri élővilágának; ebben a sorozatban Lizzie Daly különleges utazásra indul Dél-Ausztrália hideg partmenti vizeitől Queensland északi trópusi zátonyához és Nyugat-Ausztrália sebes áramlataihoz.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat