Story 4
Álomhotel
2024.05.01 11:00 - 13:00
Álomhotel
német filmsorozat,2012
(DAS TRAUMHOTEL - BRASILIEN)

Brazília

Markus inkognitóban Brazíliába utazik, mert gondok akadnak az egyik ottani szállodával. A szállodából tárgyak tűnnek el. A szálloda vezetője Markus lánya, Leonie. Ricardo, a szálloda egyik zenésze Leonie barátja, rendszeresen ételt visz az utcagyerekeknek Leonie és Markus tudta nélkül. Annával, a húgával gondoskodnak a gyerekekről. Anton anyja, Sarah írónő és még a szabadsága alatt is a regényírással foglalkozik a fia helyett, aki így Ricardóhoz csapódik és eljár vele a gyerekekhez.

Henriette és Leopold egy idősebb pár, akik állítólag 50. házassági évfordulójukat jöttek Brazíliába ünnepelni. Leopold fia, Götz és annak felesége, Silke utánuk utaznak, mivel aggódnak, hogy Leopold egy hozományvadász nő karmai közé került. Henriette, aki a haláltól menekült meg, a megfontolt Leopold-ot mindenféle kétes kalandba viszi bele.

Beáról, Leonie asszisztenséről, aki féltékeny, amiért Leonie kapta meg az igazgatói állást kiderül, hogy ő a felelős a szállodában felmerülő nem egy problémáért.

Rendező: Otto Retzer

Főszereplők: Christian Kohlund, Saskia Valencia, Bernhard Bettermann 

Sorozatok: dráma/melodráma 
Inkább máskor?
06.02 11:00 Story 4 (HD)
06.08 06:20 Story 4 (HD)
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat