Viasat 6
PREMIER
Apa csak egy van VII./12.
2024.05.02 18:30 - 19:00
Apa csak egy van VII./12.
2018
4.5 - 2 szavazat
(LAST MAN STANDING 07012 - CABIN PRESSURE)

A szórakoztató vígjáték-sorozatt főhőse Mike , a negyvenes éveiben járó családapa. A munkájában igazi nagyágyú, egy túrázási sportáruház igazgatója, amúgy megszállott túrázó, ám otthon felesége mellett három nagylánya tartja kézben a gyeplőt. A rengeteg humorral átszőtt történet ott kezdődik, amikor sokéves gyermeknevelési évek után felesége visszatér dolgozni, és hamar elő is léptetik. Mike-nak pedig az otthoni teendőkből egyre több részt kell vállalnia - többet, mint valaha gondolta volna.

Rendezte: John Pasquin

Főszereplők: Tim Allen,Nancy Travis,Amanda Fuller 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Apa csak egy van sorozat
A sorozat tartalma:
A szórakoztató vígjáték-sorozatt főhőse Mike (Tim Allen), a negyvenes éveiben járó családapa. A munkájában igazi nagyágyú, egy túrázási sportáruház igazgatója, amúgy megszállott túrázó, ám otthon felesége mellett három nagylánya tartja kézben a gyeplőt. A rengeteg humorral átszőtt történet ott kezdődik, amikor sokéves gyermeknevelési évek után felesége visszatér dolgozni, és hamar elő is léptetik. Mike-nak pedig az otthoni teendőkből egyre több részt kell vállalnia - többet, mint valaha gondolta volna.
Egyéb epizódok
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat