Epic Drama
Az élet dicsérete IV./1.
2024.05.28 21:00 - 21:50
Az élet dicsérete IV./1.
angol dráma sorozat,2023
4.6 - 42 szavazat
(ALL CREATURES GREAT AND SMALL)

1940 húsvétján a Skeldale Házban még Tristan nélkül is nagy a nyüzsgés; a háborúról még nem sokat hallani, James és Helen abban reménykedik, hogy Jamest nem fogják behívni.

Rendezte: James Herriot, Ben Vanstone

Főszereplők: Nicholas Ralph,Rachel Shenton,Anna Madeley,Samuel West,Callum Woodhouse 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Az élet dicsérete sorozat
Inkább máskor?
05.29 00:50 Epic Drama (HD)
05.31 23:25 Epic Drama (HD)
06.02 20:10 Epic Drama (HD)
A sorozat tartalma:
Az Glasgow-i Állatorvosi Egyetem friss diplomása, James Kerriot követi az álmait, hogy állatorvos legyen Yorkshire Dales-ben, de hamarosan rájön, hogy az állatok kezelése legalább annyira szól a gazdájuk kezeléséről is -és a Dales-i farmereknek nem könnyű kedvére tenni. A Skeldale House-ben James megismeri újonnan alakult, diszfunkcionális családját; zavaros és kiszámíthatatlan főnökét, Siegfried Farnont, annak csökönyös testvérét, Tristant, és az eszes Mrs. Hallt, aki folyamatosan irányítja a hajót. Amikor a helyi szépség, Helen Alderson felhívja James figyelmét, a férfi újabb, tartósabb okot talál, hogy Yorkshire Dales-ben maradjon...
Az évad tartalma:
1940 húsvét: eljött a tavaly és minden korábbinál több örömre ad okot Darrowby közösségének összejövetele -az Európában folyó háború ellenére -ahogy visszatérünk a bájos Yorkshire-i falu békés mennyországba, hogy újra találkozzunk mind a régi, mind az új barátságos emberekkel, és a kisebb-nagyobb állatok seregletével. James örömmel vette feleségülHelen Herriot-t, és még mindig a Skeldale ház fölötti emeleti lakrészben laknak, mivel életüket bizonytalanság árnyékolja be; a szeszélyes főállatorvos, Siegfried Farnon hiányolja öccsét, Tristant, miután búcsút kellett vennie a háborús szolgálatra vonattal induló Tristantól -pont ez volt az, amitől háborús veterán bátyja próbálta megóvni.
Egyéb epizódok
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Latin-Amerika vadonja - új sorozat a Love Nature csatornán
Dél-Amerika – az ellentétek kontinense, mely magába foglalja az Amazonas esőerdő buja, trópusi lombkoronáit, az Andok zord, kopár lejtőit, valamint a Csendes-óceán kristálytiszta vizét.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat