Comedy Central
Az ifjú Sheldon V./6.
2024.05.01 19:00 - 19:30
Az ifjú Sheldon V./6.
amerikai vígjátéksorozat,2021
4.6 - 13 szavazat
(YOUNG SHELDON V. EP. 06 - MONEY LAUNDERING AND A CASCADE OF HORMONES)

Missynek akad néhány kényelmetlen kérdése a szexről a templomban. Mimó és Georgie közösen vágnak üzleti vállalkozásba.

Rendezte: Nikki Lorre

Főszereplők: Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, Annie Potts 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Az ifjú Sheldon sorozat
A sorozat tartalma:
Az Agymenők című sorozat előzményszériája Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. És nem elég, hogy Sheldon nincs egy intellektuális szinten a szüleivel és a testvéreivel, az iskolában is rendre gondjai vannak.
Az évad tartalma:
A fiatal Sheldon Cooper számára nem könnyű Kelet-Texasban felnőni. Egy ifjú zseni, akiből generációnként egy születik, aki otthonosan mozog a magas szintű matematikai és természettudományi kérdések megoldásában, nem mindig hasznos tagja a társadalomnak ott, ahol a templomba járás és a foci a legfőbb elfoglaltságok. A sérülékeny, tehetséges és kissé naiv Sheldon persze igyekszik kezelni valahogy a világot, ám a hozzá képest igencsak átlagos családjának is meg kell találnia a módját annak, hogy hogyan bánjanak vele. Az Agymenők 12 éve alatt megismerhettük az ikonikus, különc és rendkívüli Sheldon Coopert, ez a vígjátéksorozat pedig a gyermekkorát helyezi fókuszba, amikor elindul egy ártatlan, sokszor zavarba ejtő és reményteljes úton afelé az ember felé, akivé végül majd válik.
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az élet dicsérete III. évada
Folytatódik Az élet dicsérete című, James Alfred Wight állatorvos – írói nevén James Herriot – saját tapasztalatait elmesélő, magyarul is népszerű könyvsorozat alapján készült angol filmsorozat. Az életrajzi ihletésű, 1930-40-es években játszódó történetben az ifjú állatorvos új kihívásokkal találja szemben magát, nemcsak a rendelőben, hanem a magánéletében is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat