Comedy Central
Az ifjú Sheldon V./7.
2024.05.01 19:30 - 19:55
Az ifjú Sheldon V./7.
amerikai vígjátéksorozat,2021
4.6 - 13 szavazat
(YOUNG SHELDON)

Sheldon megismerkedik a műszaki tudományokkal Boucher professzor óráján, és kiderül, miért ellentmondásos a tárgyhoz való viszonya. Mimó és Dale segít a férfi volt feleségének, June-nak. 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Az ifjú Sheldon sorozat
A sorozat tartalma:
Az Agymenők című sorozat előzményszériája Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. És nem elég, hogy Sheldon nincs egy intellektuális szinten a szüleivel és a testvéreivel, az iskolában is rendre gondjai vannak.
Az évad tartalma:
A fiatal Sheldon Cooper számára nem könnyű Kelet-Texasban felnőni. Egy ifjú zseni, akiből generációnként egy születik, aki otthonosan mozog a magas szintű matematikai és természettudományi kérdések megoldásában, nem mindig hasznos tagja a társadalomnak ott, ahol a templomba járás és a foci a legfőbb elfoglaltságok. A sérülékeny, tehetséges és kissé naiv Sheldon persze igyekszik kezelni valahogy a világot, ám a hozzá képest igencsak átlagos családjának is meg kell találnia a módját annak, hogy hogyan bánjanak vele. Az Agymenők 12 éve alatt megismerhettük az ikonikus, különc és rendkívüli Sheldon Coopert, ez a vígjátéksorozat pedig a gyermekkorát helyezi fókuszba, amikor elindul egy ártatlan, sokszor zavarba ejtő és reményteljes úton afelé az ember felé, akivé végül majd válik.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat