Comedy Central
Az ifjú Sheldon V./8.
2024.05.02 18:30 - 19:00
Az ifjú Sheldon V./8.
amerikai vígjátéksorozat,2021
4.6 - 13 szavazat
(YOUNG SHELDON)

Sheldon megküzd Hagemeyer, az egyetem elnökének rejtélyes főnökével a kötelező tudományos órák számát ileetően. Mary rájön, hogy Georgie Mimó illegális szerencsejáték-barlangjában dolgozik. 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Az ifjú Sheldon sorozat
A sorozat tartalma:
Az Agymenők című sorozat előzményszériája Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. És nem elég, hogy Sheldon nincs egy intellektuális szinten a szüleivel és a testvéreivel, az iskolában is rendre gondjai vannak.
Az évad tartalma:
A fiatal Sheldon Cooper számára nem könnyű Kelet-Texasban felnőni. Egy ifjú zseni, akiből generációnként egy születik, aki otthonosan mozog a magas szintű matematikai és természettudományi kérdések megoldásában, nem mindig hasznos tagja a társadalomnak ott, ahol a templomba járás és a foci a legfőbb elfoglaltságok. A sérülékeny, tehetséges és kissé naiv Sheldon persze igyekszik kezelni valahogy a világot, ám a hozzá képest igencsak átlagos családjának is meg kell találnia a módját annak, hogy hogyan bánjanak vele. Az Agymenők 12 éve alatt megismerhettük az ikonikus, különc és rendkívüli Sheldon Coopert, ez a vígjátéksorozat pedig a gyermekkorát helyezi fókuszba, amikor elindul egy ártatlan, sokszor zavarba ejtő és reményteljes úton afelé az ember felé, akivé végül majd válik.
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Európai filmklasszikusokkal szórakoztat a Duna TV péntekenként
Május 3-tól péntek esténként felújított klasszikus európai filmeket tűz műsorára a Duna TV.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat