AXN
Az újonc I./11.
2024.04.29 01:30 - 02:10
Az újonc I./11.
amerikai vígjátéksorozat,2018
4.4 - 47 szavazat
(THE ROOKIE 01011 - REDWOOD)

Az Egyesült Államok alelnökének váratlan látogatása miatt teljes készültségben van az egész rendőrőrs. A titkosszolgálat azzal bízza meg Nolant és Bishopot, hogy ellenőrizzék az alelnökre esetlegesen leselkedő veszélyeket, a csapat többi tagja pedig az utcákat próbálja meg biztonságossá tenni a látogatáshoz.

Rendezte: Alexi Hawley

Főszereplők: Nathan Fillion,Afton Williamson,Titus Makin,Eric Winter,Alyssa Diaz,Melissa O'Neil 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Az újonc sorozat
A sorozat tartalma:
Az újrakezdés sohasem könnyű, főleg nem a vidékről érkezett John Nolan számára, aki az életét megváltoztató esemény után próbálja megvalósítani álmát, hogy los angelesi rendőr legyen. A rendőrség legidősebb újoncaként a felettesei közül néhányan szkeptikusan szemlélik, és egy igazi csődtömegnek tartják. Ha nem képes tartani a lépést a fiatalabb zsarukkal és a bűnözőkkel, akkor azzal életeket tehet kockára, beleértve a sajátját is. De ha képes saját előnyére használni élettapasztalatát, eltökéltségét és humorérzékét, akkor akár sikeres is lehet életének ezen új szakaszában.
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Egy hét a holnapért a Spektrumon
Magyarországon 1990 óta április 22. a Föld napja, de maga a világnap már több mint 50 éve létezik. A világnap apropójából a Spektrum április 22-től kezdődően egész héten kiemelt figyelmet szentel az olyan műsoroknak, melyek a természet védelmét helyezik középpontba. Az adások körbejárják az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatását: lesz szó környezeti katasztrófákról, járványokról, a jelenlegi életmód fenntarthatóságáról, de a klímakatasztrófát segítő tudományos álláspontokról is többet tudhat meg a néző.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat