RTL HÁROM
Bazi nagy film
2024.05.16 01:00 - 02:50
Bazi nagy film
amerikai kalandvígjáték,2007
4.3 - 16 szavazat
(EPIC MOVIE)

A négy árva, Edward , Lucy , Susan és Peter különös fintorai a sorsnak. Bár az élet végtelen lehetőségeket rejt, ők a legszerencsétlenebbeket fogták ki. Az egyikre rátámad egy albínó néger a Louvre-ban, a másik rossz gépre száll, és kígyókkal kell marakodnia a helyért, a harmadik Mexikóban homokzsákként remekel, a negyedik pedig egy titkos mutánsiskola diszkriminált hallgatója lesz. Egy nap mind elmennek a csokoládégyárba dinka Wonkához, ahonnan a varázslatos Gnarniába jutnak, vitába keverednek Supermannel, majd a teljesen beállt Jack Sparrow és Harry Potter nyugdíjas alteregójának a segítségével befogják a kanos oroszlánt, hogy legyőzzék a Nagy Fehér Lotyót .

Rendező: Jason Friedberg; Aaron Seltzer

Főszereplők: Kal Penn, Adam Campbell, Jennifer Coolidge, Jayma Mays, Faune A. Chambers, Carmen Electra, Héctor Jiménez, Tony Cox, Crispin Glover, Darrell Hammond, Kevin McDonald 

Film: krimi/akció/kaland 
További információ?
Bazi nagy film
Cool

MŰSORAJÁNLÓ

Május 5-én indul a ValóVilág12
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat