Duna TV
Bor, mámor, szerelem I./67.
2024.04.30 08:40 - 09:35
Bor, mámor, szerelem I./67.
szlovák tévéfilmsorozat,2013
3.4 - 68 szavazat
(BURLIVE VINO/TASTE OF LOVE SEASON 1)

109/67.

Viola ragaszkodik a váláshoz, és kirúgja hűtlen férjét a házból, ami az övé. Miro bosszúból blokkolja az összes számláját és a hitelkártyáját. Violának nincs miből fizetnie a számlákat, a családjától kell segítséget kérnie. Ingrid elmondja Ivannak, hogy nem biztos benne, hogy most van itt az ideje a gyermekvállalásnak, mivel pénzügyi nehézségekkel küzdenek. Stanislav még mindig azon gondolkodik, hogyan tudna segíteni Ivannak, hogy minél hamarabb visszafizethesse Tóth adósságát. Ivan nem is akar hallani a Roznerék segítségéről, már megvan a terve, ami megdöbbenti Mirót, aki nem habozik tájékoztatni Tóthot az új tényekről.

Rendezte: Matús Libovic

Főszereplők: Alena Ďuránová, Emil Horváth, Eva Rysová, Henrieta Mičkovicová, Ivan Letko, Jakub Lorencovič, Jana Olhová, Laura Hritzová, Marek Majesky, Marián Slovák, Maros Kramár, Milan Bahúl, Monika Hilmerová, Pocisková Nela, Richard Labuda, Veronika Strapková, Barbora Svidranová, Helena Krajciová, Ján Jackuliak, Juraj Loj, Lubo Kostelný, Martin Mnahoncak, Tána Radeva 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Bor, mámor, szerelem sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. Ivan meg van róla győződve, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának az okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.
Egyéb epizódok
Filmbox

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik az első török sorozat a Filmbox-ra
A török sorozatok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek hazánkban. A FilmBox az időtálló darabokat folyamatosan vezeti majd be a kínálatába, melynek első lépése a május 6-án indult Fogd a kezem (Hold my hand, Elimi Birakma) c. alkotás. A hazai közönség hétfőtől péntekig izgulhat a televízió előtt a fordulatokban és romantikában gazdag sorozat 45 perces magyar nyelvű epizódjai előtt, amelyek 19 órakor kezdődnek. A Filmbox török sorozatokra specializálódott testvércsatornája, a Timeless Dizi hazánkban még nem, de Romániában már elérhető egy ideje, így akár a jövőben hazánkban is megjelenhet, ha Filmbox csatornán sikeresek lesznek a török sorozatok.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat