Cool
CSI: Las Vegas-i helyszínelők I./7.
2024.04.30 21:00 - 22:00
CSI: Las Vegas-i helyszínelők I./7.
amerikai krimisorozat,2021
4.3 - 4 szavazat
(CSI: VEGAS 1 - IN THE BLOOD)

Vér nem válik vízzé

Sara és Grissom megpróbálják tartani Hodges-ban a lelket, aki a közelgő tárgyalás és a bizonyítékok ellenére sem akarja elhinni, hogy valóban Wix akarja börtönbe juttatni. Maxet, Folsomot és Allie-t az állatvédelem hívja ki egy talált lóhoz, akinek tiszta vér a szőre, és egy csizma lóg a kengyeléből. Hamarosan kiderül, hogy a ló egy ideje eltűnt, és holtan előkerül az egykori lovas is, Emery Hollis, aki egy rehabilitációs rancsot tart fent fiatalkorú gyilkosok számára. Max azzal küzd, hogy fia, Bryan képes-e megtalálni azt a karriert, ami megfelelhet számára a jövőben.

Rendező: Christine Moore

Főszereplők: Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Jay Lee, Mel Rodriguez, William Petersen, Jorja Fox, Sarah Gilman, Jamie McShane, Wallace Langham, Robert Curtis Brown, David Paladino, Kat Foster, Nanrisa Lee, Paul Guilfoyle 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Maxine Roby, a briliáns nyomozócsoport vezetője olyan egzisztenciális fenyegetéssel kénytelen szembenézni, amely az egész bűnügyi laboratóriumot tönkreteheti. Összeesküvés miatt elítélt gyilkosok ezrei kerülhetnek vissza Vegas neonfényes utcáira. Ezért Gil Grissom és Sara Sidle segítségét kéri, akikkel megerősödve a legújabb törvényszéki technikákat veti be.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

Fél évszázad után: legendás expedíció Kanada rengetegében
A National Geographic új kétrészes sorozatában Sir Ranulph és Joseph Fiennes nehéz, de gyönyörű feladatra vállalkoznak: megkísérlik újra végigjárni Sir Ranulph úttörő jelentőségű 1971-es expedíciójának útvonalát a kanadai rengetegben.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat