RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Drága örökösök - A visszatérés I./98.
2024.05.22 21:25 - 22:40
Drága örökösök - A visszatérés I./98.
magyar filmsorozat,2024
3.9 - 89 szavazat
A szeánsz

Egy rejtélyes motoros lépi át a szerb határt Szláven útlevelével. Tibi bizarr horgászkalandokba keveredik Dr. Urbánnal. Vali és Kata végre tudnak kettesben beszélgetni, mint anya és lánya. Zsuzsanna tragikus hírt kap Draganról, és sötét következtetésekre jut Gorannal kapcsolatban. Nándi és Mónika együtt kezdenek nyomozásba a kárászi robbantás ügyében

Rendező: Hámori Barbara; Másik Szőke András; Szabó Szonja; Politzer Péter

Főszereplők: Koltai Róbert, Lengyel Ferenc, Járó Zsuzsa, Kovács Lehel, Horváth Sisa Anna, Mohai Tamás, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Molnár Gusztáv, Fekete Linda, Haagen Imre, Németh Kristóf 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
A sorozat tartalma:
A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket. Az biztos, hogy ha egymásért nem is, a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek.

Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

Egyéb epizódok
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Latin-Amerika vadonja - új sorozat a Love Nature csatornán
Dél-Amerika – az ellentétek kontinense, mely magába foglalja az Amazonas esőerdő buja, trópusi lombkoronáit, az Andok zord, kopár lejtőit, valamint a Csendes-óceán kristálytiszta vizét.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat