AMC
Fargo V./10.
2024.05.01 02:00 - 02:45
Fargo V./10.
amerikai sorozat,2023
5.0 - 5 szavazat
(FARGO)

A Fargo legutóbbi folytatása Minnesotában és Észak-Dakotában játszódik, 2019-ben. Az események váratlan fordulatai folytán Dorothy Dot Lyon (Juno Temple) pácba kerül a hatóságnál. Ez a láthatóan tipikus középnyugati háziasszony kénytelen visszatérni régi életéhez, amiről azt hitte, hátra hagyta. Roy Tillman Észak-dakotai seriff (Jon Hamm) már régóta keresi Dotot. Roy prédikátor, gazdálkodó és a törvény embere. Úgy véli, ő maga a törvény, tehát a törvény felett áll. oldalán ott van hűséges, de erélytelen fia, Gator (Joe Kerry), aki kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy felér az apjával. Kár, hogy esélye sincs rá. Így amikor Dotot kell levadászni, Roy Munchot (Sam Spruell) küldi el, egy rejtélyes származású, sötét csavargót. Ahogy kiderülnek Dot féltve őrzött titkai, igyekszik megvédeni a családját a múltjától, ám gyenge, de jó szándékú férje (David Rysdahl) mindig az anyjához, Lorraine-hez (Jennifer Jason Leigh) szalad segítségért.

Rendező: Gonzales Dana, Hawley Noah

Főszereplők: Hamm Jon, Jennifer Jason Leigh, Juno Temple 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Fargo sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat, amelyet a Cohen fivérek Fargo című filmje inspirált, egy valóságos bűntényt mesél el új szereplőkkel. Mindezt a szokásos fekete humorral és a hamisítatlan minnesotai életérzéssel, amelyek a filmet igazi klasszikussá tették.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat