Cool
Fekete Tulipán II./3.
2024.05.03 23:00 - 23:55
Fekete Tulipán II./3.
holland filmsorozat,2016
5.0 - 1 szavazat
(ZWARTE TULP 2; BLACK TULIP 2 - DONKERE WOLKEN)

Kat aggódik, hogy Ben nem éli túl a börtönben, ezért elhatározza, hogy feladja magát a rendőrségen. Vallomását nem veszik komolyan, amíg nem hoz egy másik tanút. Felix úgy dönt, visszamegy Oliviával Szigapúrba. Emma nem meri még elmondani a hírt Jisannének. Marieke ismét randevúzik Nickkel. Sachát baleset éri az üvegháznál, pont úgy, ahogy azt Jisanne megálmodta. Sjoerd szakít Lynnel, mert a lány teljesen zavarodottá kezd válni öccse halála miatt. Lynn könyörög Jisannének hogy segítsen neki felvenni a kapcsolatot halott testvérének szellemével.

Rendező: Shariff Korver

Főszereplők: Linda van Dyck, Anna Drijver, Roeland Fernhout, Carolien Spoor, Benja Bruijning, Puck van Stijn, Pim Lambeau, Abbey Hoes, Renée Fokker, Marcel Musters, Willem Voogd, Gijs Naber, Bobbie Mulder, Nyncke Beekhuyzen, Raymond Thiry, Joy Wielkens, Myranda Jongeling, Nils Verkooijen, Ali Ben Horsting, Huub Stapel, Derek de Lint, Nasrdin Dchar, Hadewych Minis, Suzan Bogaerdt, Mike Nijdam, Reinout Bussemaker, Bart Klever, Johanna Hagen 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Fekete tulipán sorozat
A sorozat tartalma:
A Vonk és a Kester család konkurens virágkereskedők, akik évek óta háborúban állnak egymással egy szörnyű tragédia miatt, melyben Henk Kester elvesztette öccsét és annak feleségét. A halálukért a Vonk családot teszik felelőssé, akiknek sikerül végre az áhított csoda, életképes fekete tulipánhagymákat előállítani. A gyűlölet és a versengés újabb áldozatokat követel, s hamarosan rájönnek, hogy a fekete tulipánért súlyos áldozatot kell hoznia mindenkinek.
Egyéb epizódok
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
Az angol extrém sportoló, Ash Dykes -három világrekord felállítója -számol be legutóbbi kalandjáról, a kínai nagy fal mentén tett hatalmas 21000 kilométeres utazásáról. Miután egyedült átkelt a Góbi-sivatagon, és eligazodott Madagaszkár sűrű dzsungelében.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat