Sorozat Klub
Hat nővér 49.
2024.05.10 16:50 - 17:55
Hat nővér 49.
spanyol filmsorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(UNA PIEDRA DE LUNA)

130/49.: Holdkő

Rosalía tagadja Blancának, hogy az édesanyjuknak viszonya lett volna don Ricardóval. Véletlenül összetalálkozik Rodolfóval, és Dona Dolores arra kényszeríti őket, hogy továbbra is viselkedjenek jegyespárként. Elisának bűntudata támad, amiért nem megfelelően viselkedett Don Ricardóval. Francisca igyekszik lebeszélni Luist az őrültségről, amire készül. Diana és Salvador végigjárják Madrid összes üzletét, hogy felkínálják a Silva gyár mintás kelméjét, ám a remélt eredmény elmarad. Ám Salvadornak támad egy ötlete, hogyan lehetne ismertté tenni az új szöveteket.

Rendező: Manu Gómez

Főszereplők: María Castro, Celia Freijeiro, Mariona Tena, Marta Larralde, Candela Serrat, Carla Díaz, Álex Adróver, Kiti Manver, Vicky Pena, Álex Gadea, Fernando Andina, Joaquin Climent, Juan Ribó, Nuncy Valcárcel, Ricard Sales 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Hat nővér sorozat
A sorozat tartalma:
A gazdag spanyol család fényűző élete veszélybe kerül, amikor a családfő váratlanul meghal. Az üzlet vezetése a hat lányra hárul, akik semmit sem tudnak a szövetbolt irányításáról. A hat testvérnek hat különböző elképzelése van arról, hogyan kéne boldogulni a férfiak világában, és megtalálni a kivezető utat.
Egyéb epizódok
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

Magyar filmdömping a Direct One TV-n
A Direct One hétről hétre műsorra tűzi a magyar filmtörténet kiemelkedő klasszikusait, amelyek hétköznap esténként a csatornán láthatók, a közvetítést követően pedig a Direct Now videótárában bárhol, bármikor megtekinthetők.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat