AXN
MacGyver III./14.
2024.05.21 10:30 - 11:25
MacGyver III./14.
amerikai akciófilm-sorozat,2018
4.0 - 3 szavazat
(MACGYVER 03014 - FATHER + BRIDE + BETRAYAL)

Alonzo Olvera, egy nemzetközi fegyverkereskedő felajánlja, hogy feladja magát, és információval szolgál Matty számára az ügyleteivel kapcsolatosan, ha beengedik az Egyesült Államokba, hogy oltárhoz kísérhesse egyetlen lányát a lány esküvőjének napján. Matty beleegyezik, de beállítja Macet, Jacket, Rileyt és Bozert az esküvői vendégek közé, hogy biztos lehessen benne, hogy Alonzo nem fog elszökni. De fegyveres gengszterek, Alonzo elégedetlen ügyfelei rohanják le az esküvői fogadást. Miután elfogják őket, megtalálják Alonzot, akit cián injekcióval öltek meg. Mac kikövetkezteti, hogy az egyik olyan esküvői vendég állhat a támadás mögött, aki nagyon közel állt Alonzohoz. Az elkövető elfogása után Jack elmondja a csapatnak, hogy egy bizonytalan kimenetelű küldetésre megy, amelynek célja, hogy elfogják Tiberius Kovácsot, egy nemzetközi terroristát, akiről azt hitték, hogy évekkel ezelőtt meghalt egy robbanásban, de kiderült, hogy nagyon is él.

Rendezte: Peter M. Lenkov

Főszereplők: Lucas Till,George Eads,Justin Hires,Sandrine Holt 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
MacGyver sorozat
A sorozat tartalma:
Angus "Mac" MacGyver létrehozza a Külszolgálatok Hivatalát, egy titkos szervezetet az USA kormányzatán belül, ahol arra használja fel rendkívüli problémamegoldó képességét és széles körű tudományos ismereteit, hogy emberi életeket mentsen meg.
Egyéb epizódok
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Ismerjük meg az állatok szuper érzékelő képességeit!
Azt feltételezhetjük, hogy az állatok ugyanúgy viszonyulnak az őket körülvevő világhoz, mint mi - de valójában ez nem is állhatna távolabb az igazságtól. Amit mi, emberek tapasztalunk, az csak a jéghegy csúcsa.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat