TV2 Comedy
Modern család IX./10.
2024.05.02 15:00 - 15:30
Modern család IX./10.
amerikai vígjáték sorozat,2017
4.2 - 13 szavazat
(MODERN FAMILY IX. - NO SMALL FEET)

Lábalatt

Miután Jay egykori cége fontos elismerésben részesül, ő minden erejével azon van, hogy megkapja a figyelmet, amit szerinte érdemelne. Pam gyermekének apja Cam-ékhez érkezik. Alex és Luke pedig furcsa üzletbe kezdenek.

Rendező: James Bagdonas 

ism. 
Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Modern család sorozat
A sorozat tartalma:
A hatvanas éveiben járó Jay nemrég vette feleségül a feleannyi idős, forróvérű, kolumbiai származású Gloriát. Ráadásul ezzel a nő első házasságából származó fia, Manny is a nyakába szakadt. Nem csoda, ha időnként nagypapának nézik. Jaynek egy lánya és egy fia van. Ez utóbbi neve Mitchell, aki mellesleg meleg, a párjával, Cameronnal most fogadtak örökbe egy vietnami kisbabát. Phil és Claire viszont már tizenöt éve együtt vannak, két lányuk és egy fiuk van. A férfin a kapuzárási pánik jelei mutatkoznak, és menő fejként próbál szót érteni kamaszodó gyerekeivel.
Az évad tartalma:
A Pritchett-Dunphy-Tucker klán színes család, Jay Pritchettel az élén. A második feleségével együtt terelgetik legfiatalabb fiuk, Joe és Gloria fia, Manny életét. Közben Jay lánya, Claire és férje életvezetésből vizsgázik, míg a fiúk az egyetem utáni lépésen mereng. A középső lányuk Alex az akadémia és a szociális élet között egyensúlyozik, míg a legidősebb Haley még otthon lakik. Végül ott van Jay fia, Mitchell, aki a férjével, Cammel retteg, mert az örökbefogadott lányuk elkezdi a gimit.
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat