Cool
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban III./8.
2024.05.03 11:45 - 12:45
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban III./8.
amerikai filmsorozat,2021
4.6 - 18 szavazat
(NEW AMSTERDAM 3 - CATCH)

Nehéz szülés

A szülészeti osztályra rekordszámú kismama érkezik, köztük Evelyn Davis, aki már hat szülészeti osztályt záratott be amiatt, mert fontosabbnak tartották a protokollt, mint a kismamák igényeit. Reynolds komoly vitába keveredik az ügyeletes szülésznővel egy kismama állapota miatt, akit a sűrgősségire szállítottak be súlyos hasfájással. Az osztályon ezúttal Iggy segítségére is szükség van, az egyik páciens ugyanis tagadja, hogy állapotos lenne, és ellenáll a szülésnek.

Rendező: Shiri Appleby

Főszereplők: Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Tyler Labine, Shiva Kalaiselvan, Debra Monk, Megan Byrne, Christine Chang, Alejandro Hernandez, Zabryna Guevera 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
New Amsterdam sorozat
Inkább máskor?
05.24 02:20 RTL (HD) (RTL Klub)
A sorozat tartalma:
Az Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált új és igen különleges orvosi sorozat a briliáns elméjű és elbűvölő Dr. Max Goodwin, az intézet legújabb orvos igazgatójának történetét követi végig, amint megpróbálja lebontani a bürokráciát, és igyekszik magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani. De hogyan tudná ő ezt végigvinni? Nos, az orvosok és a személyzet számára ez a törekvés egyáltalán nem újdonság. Az ellentmondást nem tűrő Dr. Goodwin kénytelen teljesen felforgatni a jelenlegi állapotokat, és bebizonyítani, hogy semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy új életet leheljen ebbe a munkaerőhiánnyal küszködő és nem sokra tartott kórházba - amely az egyetlen a világon, ahol képesek egyetlen helyen kezelni ebolás betegeket, a Rikers-szigetről származó rabokat és az Egyesült Államok elnökét -, és visszaadja régi dicsőségét, amely miatt annak idején "felkerült a térképre".
Az évad tartalma:
A pandémia új kihívások elé állítja a New Amsterdam dolgozóit, akik több kollégát is elvesztettek a járvány miatt. Max kénytelen nélkülözni Kapoort, és az osztálya élére ideiglenesen kinevezi a szinte kezdő, ugyanakkor zseniális orvost, Dr. Agnes Kaót. A karantén, a maszk, a rendszeres készlethiány és a tömeges megbetegedések összeomlással fenyegetik a kórház működését.
Egyéb epizódok
Disney Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára
A nagy sikerrel, 23 éve bemutatott Szörny Rt. rajzfilmből a Disney egy sorozatot készített, amely bemutatása után rögtön az egyik legnépszerűbb rajzfilm lett a Disney csatornán. A Szörnyszakik egy nappal azután játszódik, hogy a Szörny Rémlénytársaság elkezdte a gyerekek nevetését gyűjteni rémisztegetésük helyett, Iszony City energiaellátása érdekében. Az első évad áprilisi premiere után rögtön érkezik a második évad is a csatornára, május 6-án.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat