RTL HÁROM
Robin Hood
2024.05.24 12:55 - 15:15
Robin Hood
amerikai kalandfilm,2018
3.9 - 8 szavazat
(ROBIN HOOD)

Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Ha azt hiszed, ismered őt, nem is tévedhetnél nagyobbat. A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a nottinghami seriff a szent háború ürügyén teljesen kisemmizi alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát. Robin kemény harcossá képezi magát John segítségével, majd álruhát ölt. Senki sem tudja, hogy a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek-e ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek.

Rendező: Otto Bathurst

Főszereplők: Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Eve Hewson, Ben Mendelsohn, Tim Minchin, Paul Anderson, F. Murray Abraham 

Film: krimi/akció/kaland 
További információ?
Robin Hood
History

MŰSORAJÁNLÓ

Királyi boncolás II. évad
A Királyi boncolás 2. évadában négy híres brit uralkodó - IV. György király, IV. Henrik király, I. Anna királynő és I. Mária királynő - halálának okát vizsgáljuk.  Alice Roberts professzor történelmi és orvosi ismereteinek ötvözésével, valamint korabeli beszámolók és dokumentumok felhasználásával vizsgálja az uralkodók halálának módját és okát.   

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat