Duck TV HD
2024.04.29 03:23 - 03:34
Tempo Giusto, Kacsa és barátai, Zack és Ziggy
Tempo Giusto:

A Tempo Giusto játékos bevezető az idő fogalmának megértéséhez. A mindig eleven Lola leolvassa az időt és a nagy történetmesélő barátjával Henry-vel, megmutatják nekünk, hogy mit csinálnak a gyerekek a különböző napszakokban.

Kacsa és barátai:

Kacsa és barátai című sorozatunkban Ducky minden kalandjában osztoznak barátai, Lola, Henry és Toby. A történetek gyermek pszichológusok közreműködésével készültek és abban segítik a kisgyermekeket, hogy a közös játék során hogyan egyezkedjenek, érveljenek és alkalmazkodjanak, továbbá megmutatja nekik, hogy a világ felfedezése társaikkal mennyi örömöt és elégedettséget ad.

Zack és Ziggy:

A Zack és Ziggy egy kisfiú és az ő hűséges kiskutyájának kalandjain keresztül a gyermekek méret és forma észlelési készségét fejleszti. Főhőseink játék közben összehasonlítják, csoportosítják és méretük szerint sorba rendezik a különböző tárgyakat. 

Gyerekműsorok: kisgyerekeknek 
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Hozzánk hasonló állatok
A Hozzánk hasonló állatok című sorozat újszerű és izgalmas módon mutatja be a természetet. Minden epizódban egy ritkán látott betekintést nyerhet egyes karizmatikus állatok összetett életébe, akik sokban hasonlítanak hozzánk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat