HBO 3
Trónok harca VIII/1.
2024.05.03 21:00 - 21:50
Trónok harca VIII/1.
amerikai filmsorozat,2019
0.0 - 0 szavazat
(GAME OF THRONES VIII. EP. 01 - WINTERFELL)

Az HBO legnézettebb sorozatának, a világszerte népszerű Trónok harcának nyolcadik és egyben utolsó évada. A George R.R. Martin bestseller fantasy könyveiből, A tűz és jég dala ciklusból készült széria egy kiterjedt fantáziavilágban játszódik, amelyet ambiciózus családokhoz tartozó férfiak és nők népesítenek be, becsületesek és becstelenek egyaránt, csakúgy, mint saját valós világunkban, továbbá különleges, fantázia szülte lények. A westerosi Hét Királyságban bárki, aki a Vastrónon ülve irányít, hihetetlen hatalommal rendelkezhet, így a sorozat azoknak a családoknak a felemelkedéséről és bukásáról szól, akik erre a hatalomra áhítoznak, és mindenáron próbálják elérni céljukat. Ebben a történetben a játéknak azonban csak két kimenetele lehet: győzelem vagy halál.

Rendezte: David Nutter, David Benioff, D.B. Weiss

Főszereplők: Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
Trónok harca sorozat
A sorozat tartalma:
A bestseller fantasy könyvsorozat alapján készült Trónok harca az árulás és a nemesség epikus története, amely Westerosban játszódik, ahol a nyarak, és a telek évekig tarthatnak, csak a hatalomvágy örök.
Az évad tartalma:
A George R.R. Martin bestseller fantasy könyvsorozata alapján készült Trónok harca az árulás és a nemesség epikus története, amely Westerosban játszódik, ahol a nyarak és a telek évekig tarthatnak, csak a hatalomvágy örök.
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az évszázad csalása a Direct One TV-re
Májustól lesz elérhető a Direct One TV csatornán és a Direct Now appban valós eseményeken alapuló Az évszázad csalása, amelyet a többek közt César-díjjal elismert Xavier Giannoli alakított a vászonra, Vincent Lindon főszereplésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat