Duna TV
Túl a láthatáron 2.
2024.04.30 22:35 - 23:10
Túl a láthatáron 2.
spanyol tévéfilmsorozat,2022
3.3 - 4 szavazat
(SIN LIMITES/BOUNDLESS - TE BUSCAN POR TRAICIÓN)

6/2.: Akit árulónak tartanak

Az expedíció délnyugat felé tart a Kanári-szigetek közelében, amikor gyanús fényekre figyelnek fel az éjszakában. Nyomukban a portugál flotta, amely mindenáron meg akarja akadályozni, hogy Magellán sikert érjen el. A spanyol kapitányok között egyre nő a bizalmatlanság portugál parancsnokuk iránt, Cartagena fel is veti, hogy térjenek vissza Sevillába.

Rendezte: Simon West

Főszereplők: Rodrigo Santoro, Álvaro Morte, Goncalo Diniz, Niccolo Senni, Pedro Bachura, Sergio Peris-Mencheta, Colin Ryan, Pepon Nieto 

Sorozatok: történelmi/kosztümös film 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Túl a láthatáron sorozat
A sorozat tartalma:
A filmsorozat a valaha történt egyik leghihetetlenebb kaland, az első világkörüli tengeri utazás 500-dik évfordulója alkalmából valósult meg. A látványos és akcióval teli sorozat történetileg hiteles módon számol be Fernando de Magellán és Juan Sebastián Elcano 1519 és 1522 közötti utazásáról, amelynek során a spanyol korona által felfegyverzett hajóflotta új, tengeri útvonalat keresett a kelet-ázsiai fűszerforrások felé, és az útnak indult négy vitorlás közül végül egynek sikerült a Föld körbehajózásával visszajutnia Spanyolországba.
Egyéb epizódok
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Műsorblokk: Róma vagy Egyiptom
Titánok küzdelmének lehetünk tanúi, ahogy az ókori Egyiptom és Róma verseng a Viasat History műsorán! Mindkét kor hatott mai világunkra; az egyiptomiak kiemelkedő matematikusok voltak, terület-és térfogatszámítási elveiket ma is használjuk; és a rómaiak nélkül nem lenne ilyen út-és vízvezeték rendszerünk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat