Sorozat Klub
Velvet divatház II./15.
2024.04.30 02:35 - 03:45
Velvet divatház II./15.
spanyol filmsorozat,2013
0.0 - 0 szavazat
(VELVET 2)

22/15.:

Ritát lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért lemondta Pedróék esküvőjét és ezt tisztázni akarja a vőlegénnyel, de mielőtt megtehetné kiderül, hogy Rosamari már megoldotta a problémát. Lucas továbbra is harcol Clara érdeklődéséért és rábeszéli, hogy most tőle vegyen vezetési leckét. Mindenki a Háromkirályok bűvöletében él. Isabel Albertónak akarja ajándékozni az édesapja díszes mandzsettagombjait abban bízva, hogy ebből az alkalomból őszintén beszélhet a fiával. Cristina partit ad a Háromkirályok tiszteletére, ahová Sara Ortegát is meghívja, aki mindannyiuk meglepetésére a férjével érkezik.

Rendezte: Carlos Sedes, David Pinillos, Jorge Sánchez-Cabezudo, Sílvia Quer

Főszereplők: Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, Aitana Sánchez-Gijón, Manuela Velasco, Manuela Vellés, Marta Hazas, Maxi Iglesias, Cecilia Freire, Javier Rey, Adrián Lastra, Miriam Giovanelli, Sara Rivero, Natalia Millán, Jose Sacristan, Angela Molina, Peter Vives 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Velvet Divatház sorozat
A sorozat tartalma:
Alberto , a fényűző Velvet Divatház gazdag örököse apjához méltón szeretné vezetni a céget, nem is sejtve, hogy a gyönyörű ruhák és luxusautók világa mögött milyen cselszövések és szerelmi csatározások mozgatják a szálakat. A varrónőként dolgozó gyönyörű Ana azonban még az üzlet vezetésénél is nagyobb kihívást jelent, viharos szerelmüket senki sem nézi jó szemmel, sem tétlenül.
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat