Viasat 6
4400 I./3.
2018.03.23 23:50 - 2018.03.24 00:50
4400 I./3.
amerikai sci-fi sorozat,2004
0.0 - 0 szavazat
(THE 4400 103)

Morrissey a visszatérése után szomorúan tapasztalja, hogy a park, ahol megkérte a kedvese, Grace kezét, mára a bűnözők közkedvelt helye lett, olyannyira, hogy éjszaka szinte életveszélyes odamerészkedni. Morrissey észreveszi magán, hogy emberfeletti ereje és reflexei vannak, ezért úgy dönt, hogy megtisztítja a parkot a söpredéktől, hogy az újra az a régi kellemes hely legyen, ami az emlékeiben él. Lily nem képes lemondani a lányáról, és ez komoly bajba sodorja. Ugyanakkor meghökkenve tapasztalja, hogy bizonyos helyzetekben érzi a még meg nem született gyermeke gondolatait. Shawn eközben rájön, hogy neki is adatott különleges képesség, ezért meglátogatja a kórházban kómában fekvő Kyle-t.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
4400 sorozat
A sorozat tartalma:
A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba.
Cool

MŰSORAJÁNLÓ

Május 5-én indul a ValóVilág12
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat