Humor+
A Simpson család VI./12.
2017.12.17 22:05 - 22:35
A Simpson család VI./12.
amerikai animációs sorozat,1994-2017
4.8 - 5 szavazat
(THE SIMPSONS)

Immár több mint 10 éve fut az amerikai televízióban töretlen, sőt, egyre növekvő népszerűséggel a különös Simpson család hajmeresztően vicces hétköznapjait bemutató rajzfilmsorozat. Az atomerőműben dolgozó, kissé bugyuta Homer, felesége, a kontymagassági világrekordot tartó Marge, egyetlen szertelen fiúk, a mindig minden kópéságra kapható Bart, a család esze, a kis Lisa és a mindig láb alatt totyogó aprócska cumis Maggie népszerűsége mostanra olyan figurákéval vetekszik, mint Mickey Egér, Superman és Tapsi Hapsi! A siker nem véletlen, hiszen a nem csak rikító sárga külsejük miatt abnormális Simpsonék kalandjaik során a mindenki által jól ismert hétköznapi helyzeteket, a legismertebb sztárokat, politikusokat és a legnagyobb filmsikereket figurázzák ki rendkívül eredeti és harsány humorral.

Rendező: Mark Kirkland 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
A Simpson család sorozat
A sorozat tartalma:
Az atomerőműben dolgozó, kissé bugyuta Homer, felesége, a kontymagassági világrekordot tartó Marge, egyetlen szertelen fiúk, a mindig minden kópéságra kapható Bart, a család esze, a kis Lisa és a mindig láb alatt totyogó aprócska cumis Maggie népszerűsége mostanra olyan figurákéval vetekszik, mint Mickey Egér, Superman és Tapsi Hapsi! A siker nem véletlen, hiszen a nem csak rikító sárga külsejük miatt abnormális Simpsonék kalandjaik során a mindenki által jól ismert hétköznapi helyzeteket, a legismertebb sztárokat, politikusokat és a legnagyobb filmsikereket figurázzák ki rendkívül eredeti és harsány humorral.
TV Paprika

MŰSORAJÁNLÓ

A TV Paprika hétvégi magazinműsorral jelentkezik
A TV Paprika Magazin márciustól visszatér a képernyőkre: a gasztroműsort a talkshow elemeivel fűszerező adásokat március 2-ától 16 héten keresztül minden szombat és vasárnap délelőtt 9 órától, illetve 4 órai kezdettel ismétlésben követhetik a nézők. A műsor állandó házigazdája Havas Dóra, ám munkáját minden héten más, gasztronómiában jártas társműsorvezető segíti. A tavaszi időszakban többek között Mautner Zsófi, Sváby András, Hegyi Barbara vagy Csonka András lesz Dóra társműsorvezetője.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat