Viasat 2
A farm, ahol élünk III./12.
2024.04.04 13:40 - 14:50
A farm, ahol élünk III./12.
amerikai filmsorozat,1976
5.0 - 4 szavazat
(LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE 03012 - I'LL RIDE THE WIND)

A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t. 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A farm, ahol élünk sorozat
Inkább máskor?
06.01 12:50 Viasat 2
06.02 01:45 Viasat 2
06.02 07:40 Viasat 2
A sorozat tartalma:
A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut Grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom; megismerik Nels és Harriet Olesont, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingallsék jó barátai lesznek.
Egyéb epizódok
History

MŰSORAJÁNLÓ

Tűzben edzett X. évad
A Tűzben edzett: Úton című sorozat Amerikát bejárva az ország legjobb pengekovácsait keresi. Ellátogatunk Észak-Karolinába, az Appalache-hegység szívébe, a világhírű Clay Spencer kovácsműhelybe, ahol a műhely három legjobb kovácsát tesszük próbára.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat