RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 73.
2018.01.23 17:30 - 18:30
A gyanú árnyékában 73.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
A férjemet titokzatos baleset érte

Gervai Balázs, az autószerelő családapa, súlyos sérülésekkel esik össze hazatérése után a felesége előtt. A kórházban a koponyáját és az agyát ért trauma miatt a férfit mesterséges kómába ejtik. Tilda, a felesége nem tudja, mi történhetett a férjével. Azt sem tudja, mit mondjon közös, 8 éves kislányuknak, Csengének. Az orvosok is tanácstalanok, vajon Balázs sérüléseit esés, verekedés vagy netán baleset okozta-e...

Balázs motorját, amivel hazafelé indult, később egy félreeső pályaudvaron találják meg. Vajon mi dolga volt ott Balázsnak?

Tilda megtudja Balázs munkatársaitól, hogy a férjének pár hónappal ezelőtt néhány erőszakos fickóval volt valami zűrös ügye. Pénzzel tartozik nekik. Tilda aggódni kezd, hogy családja veszélybe kerülhet, hiszen semmit nem tud férje titokzatos pénzügyeiről. Tilda csak a banktól közösen felvett hitelükről tud, amit Balázs saját műhelyére vettek fel, ami aztán csődbe ment. Az eset egyre bonyolultabb, aztán Balázs felébred a kómából... Mi történhetett Tilda férjével?

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Február 14-én új párkereső reality indul a TLC-n
Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat