Viasat 3
A mentalista IV./20.
2017.11.18 01:00 - 01:55
A mentalista IV./20.
amerikai krimisorozat,2011
4.0 - 98 szavazat
(THE MENTALIST 420 - SOMETHING'S ROTTEN IN REDMUND)

A sorozat főszereplője Patrick Jane , mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában és nyomára akadjon családja gyilkosának is.

Rendezte: Bruno Heller

Főszereplők: Simon Baker,Robin Tunney 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A mentalista sorozat
A sorozat tartalma:
Patrick Jane mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is.
Az évad tartalma:
Patrick Jane egyre veszélyesebb játékot űz, melynek másik játékosa a családjával is végző kegyetlen sorozatgyilkos, Red John. Szinte megszállottja lesz ellenségének, aki a rendőrséget is képes befolyásolni. A csapat mindent elkövet, hogy segítse a hajszában, és elkerülje a börtönt, ahová már szinte hazajár.
Egyéb epizódok
TV2

MŰSORAJÁNLÓ

Új filmek márciusban is a TV2-n!
A TV2-n olyan régen várt filmek láthatók a következő hetekben, mint a Hadik és A Gucci-ház.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat