Viasat 3
A mentalista I./18.
2017.12.19 16:00 - 17:00
A mentalista I./18.
amerikai krimisorozat,2008
4.0 - 98 szavazat
(THE MENTALIST 118 - RUSSETT POTATOES)

Carl, aki egy életmód-központ hallgatója, egy fiatal nőt vonszol be a rendőrségre. A láthatólag is zavart férfi azt állítja a holttestre, hogy az egy zsák krumpli. Patrick hamar rájön, hogy Carlt hipnotizálták, és a transzállapot készteti őt erre a viselkedésre. Ellátogatnak hát a központba, ahol a vezető orvos, Dr. Royston Daniel tart bemutatót a hipnózis hatalmáról. A gyanú elsőként rá terelődik, hiszen titkolt viszonya volt az áldozattal, Mary Beth-szel, akinek aztán a húga is előtérbe kerül. A nyomozás alatt azonban még többen kerülnek hipnotikus állapotba, köztük Rigsby is.

Rendezte: Bruno Heller

Főszereplők: Simon Baker,Robin Tunney 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A mentalista sorozat
A sorozat tartalma:
Patrick Jane mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is.
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Tavaszi újdonságok a Viasat 3 műsorán
Dombóvári István, D. Tóth Kriszta és Geszti Péter várja tavasszal a nézőket a Viasat 3-on, de a saját gyártású műsorok mellett további magyar és nagysikerű amerikai sorozatokkal is találkozhatunk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat