Cool
A mentalista I./6.
2018.03.28 20:05 - 21:00
A mentalista I./6.
amerikai krimisorozat,2008
4.0 - 98 szavazat
(THE MENTALIST)

Megölik egy kaszinó hotel vezetőjét. Az egyik krupiéra terelődik a gyanú, aki rendszeresen csalt, de tudott a biztonsági főnök viszonyáról az elhunyt feleségével, így az nem rúgta őt ki. Ez némileg eltereli Patrick-ékat a nyomozás medréből, ám Ő egy újabb vezércsellel hamar ráakad az igazi gyilkosra. Az áldozat vejére, aki játékszenvedélye miatt még feleségét is " áruba bocsátja". Erről az após tudomást szerzett, és kirúgással fenyegette a fiút, aki ezt nehezen viselte, és brutálisan megölte őt.

Főszereplők: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A mentalista sorozat
A sorozat tartalma:
Patrick Jane mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is.
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az álommeló második évada
A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, Az álommeló (Apprentice) új évada március 25-én hétfőn 20 órától érkezik az RTL-re. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat