Viasat 6
A zöld íjász II./14.
2018.01.26 00:00 - 00:55
A zöld íjász II./14.
amerikai akciófilm-sorozat,2013
5.0 - 1 szavazat
(ARROW 214 - TIME OF DEATH)

Laurel nem hajlandó elmenni a Sara tiszteletére rendezett estélyre, amit egyedül csak Quentin ért meg. Oliver és csapata egy különös betegségben szenvedő férfi után nyomoz, aki egy speciális álkulcs segítségével bármilyen banktrezorhoz hozzáférhet. Thea megérzi az anyja és Oliver között húzódó feszültséget. Felicity úgy érzi, a sokoldalú Sara mellett egyre feleslegesebb a jelenléte. A közös családi vacsorán, ahová Oliver is betoppan, Laurel rádöbben, hogy húga és Oliver újra egymásra találtak.

Rendezte: Greg Berlanti

Főszereplők: Stephen Amell,Katie Cassidy,David Ramsey 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A zöld íjász sorozat
A sorozat tartalma:
A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

A bűn kereskedői negyedik évadában feltárulnak az alvilág legsötétebb bugyrai
Hogyan működnek a világ legveszélyesebb feketepiacai? Kik ezeknek az alvilági birodalmaknak az urai és mennyit hajlandóak kockáztatni dollármilliárdokért? A népszerű „A bűn kereskedői” sorozat új évadában Mariana van Zeller a bérgyilkosoktól a majomcsempészekig, a szexuális zsarolókon át a szervkereskedőkig olyan emberekkel beszélget, akiket személyesen aligha szeretnénk megismerni. A tízrészes negyedik évad első epizódja április 5-én, pénteken 21:00-kor látható a National Geographic csatornán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat