Viasat 3
PREMIER
Agymenők III./10.
2018.04.27 20:30 - 21:00
Agymenők III./10.
amerikai vígjátéksorozat,2009
4.6 - 48 szavazat
(THE BIG BANG THEORY 310 - THE GORILLA EXPERIMENT)

Penny arra kéri Sheldont, titokban tanítson neki egy kis fizikát, hogy hozzá tudjon szólni Leonard munkájához. Sheldon eleinte lehetetlennek tartja a dolgot, de aztán eszébe jut, hogy egy gorillát is meg lehet tanítani sok mindenre, így belevág a kísérletbe. Howard féltékeny Leonardra, amiért Bernadette érdeklődik a kísérletei iránt.

Rendezte: Chuck Lorre

Főszereplők: Johnny Galecki,Jim Parsons,Kaley Cuoco 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Agymenők sorozat
A sorozat tartalma:
A széria hősei, Leonard és Sheldon az elméleti fizika nagymesterei. Ugyanakkor burokban élő lúzerek, akiknek fogalma sincs a való világról, pláne a csajokról. Amikor beköltözik a szomszédba a szőke bombázó Penny, az életük fenekestül felfordult. Rájönnek, a laboratóriumon kívül is van élet.
Az évad tartalma:
A harmadik évadban folytatódnak a négy szobatudós kalandjai. Ezúttal sem maradnak el a nagy felfedezések, a mulatságos átverések, a munkahelyi problémák, a barátságukat próbára tevő nehézségek, lesz varázssüti és papírsárkány-verseny. A kapcsolataik is terítékre kerülnek: Leonard és Penny megpróbálják kiheverni az első közös éjszakájukat, Howard és Raj a gót klubban próbál becsajozni, Howard megismerkedik Bernadette-tel. És Rajnak új munkát kell találnia, különben mehet vissza Indiába.
Egyéb epizódok
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik az Oscar-díjas Szegény párák!
A Disney+ ma bejelentette, hogy a 4 Oscar®-díjjal (legjobb női főszereplő, legjobb jelmeztervezés, legjobb látványtervezés, legjobb smink és haj) és 5 BAFTA-díjjal (legjobb színésznő, legjobb díszlettervezés, legjobb jelmeztervezés, legjobb smink és haj, valamint különleges vizuális effektek) rendelkező „Szegény párák" (Poor Things) Magyarországon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető március 27- től. A filmnek magyar kötődése is van, hiszen Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák díszletberendezője nyerte az idei Oscar-díjat Shona Heath és James Price látványtervezővel közösen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat