Comedy Central Family
Anyám borogass I./7.
2017.10.19 01:30 - 02:00
Anyám borogass I./7.
amerikai vígjátéksorozat,2009
3.8 - 5 szavazat
(THE MIDDLE)

Miután csökkentették a szemetesek fizetését, csak minden második héten van szemétszállítás a városban. Így amikor Frankie kora reggel meghallja a szemeteskocsi zörgését, versenyt fut az idővel, hogy a zsákokat kivigye a ház elé. Közben egy üres üveggel véletlenül megsérti Brick kezét. Szerencsére a fiú jól van, a szemetesek viszont továbbálltak. Frankie főnöke új reklámmal akarja fellendíteni az autóeladást. Frankie és Bob szerint a reklám kis átalakításra szorul. Szociális munkás látogat a Heck családhoz, hogy kiderítse, milyen körülmények között sérült meg Brick.

Rendezte: Wendey Stanzler

Főszereplők: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie Mcdermott, Eden Sher, Atticus Shaffer 

Sorozatok: humor/musical 
A sorozat tartalma:
A Heck család semmiképp se mondható átlagosnak. Frankie és Mike három gyereket nevelnek. Ott a kétballábas csúnyácska, fogszabályozós Sue, akit semmilyen csapatba nem vesznek fel, hiába próbálkozik, Axl igazi kamaszfiú, sehogy se lehet rávenni, hogy ne alsónadrágban járkáljon otthon, és az okoska Brick, a legkisebb fiú, aki kissé fura, és egyáltalán nem képes beilleszkedni a korosztályába.
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat