Comedy Central Family
Anyám borogass V./2.
2018.01.25 05:35 - 06:00
Anyám borogass V./2.
amerikai vígjátéksorozat,2013-2014
3.5 - 4 szavazat
Frankie Heck középkorú, középosztálybeli családanya, aki az Államok közepén él. Ahhoz, hogy kis családja túlélje a mindennapokat, nagy adag humorra van szüksége, így számunkra is garantált a szórakozás. 
Sorozatok: humor/musical 
Inkább máskor?
05.09 23:30 Comedy Central Family
05.10 18:30 Comedy Central Family
05.12 22:30 Comedy Central Family
A sorozat tartalma:
A Heck család semmiképp se mondható átlagosnak. Frankie és Mike három gyereket nevelnek. Ott a kétballábas csúnyácska, fogszabályozós Sue, akit semmilyen csapatba nem vesznek fel, hiába próbálkozik, Axl igazi kamaszfiú, sehogy se lehet rávenni, hogy ne alsónadrágban járkáljon otthon, és az okoska Brick, a legkisebb fiú, aki kissé fura, és egyáltalán nem képes beilleszkedni a korosztályába.
Az évad tartalma:
Sokan nem tudják azt, amire a Heck család hosszú évek és számtalan kínos tapasztalat révén jött rá. Hiába minden terv, a család tagjai úgyis keresztül húzzák a számításunkat. A nemvárt segítség mindig a legmegfelelőbb pillanatban érkezik és dönt romba mindent.

Egyéb epizódok
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 19-én jön a Ki vele!, a WMN és a VIASAT3 közösségi talkshowja
A VIASAT3 és a WMN közös talkshowja – amely a Show&Game gyártásában kerül képernyőre április 19-től minden péntek este 20 órakor – egy magyar fejlesztésű, bátor, szókimondó formátum, ahol együtt élvezhetjük a korlátok nélküli gondolatcsere, a konstruktív vita és a közösséghez való tartozás élményét. Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a „Breakout Room” is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat