Cool
CSI: Las Vegas-i helyszínelők II./1.
2024.05.08 14:45 - 15:45
CSI: Las Vegas-i helyszínelők II./1.
amerikai krimisorozat,2022
4.3 - 4 szavazat
(CSI: VEGAS 2 - SHE'S GONE)

Tükör által homályosan

Max nagyon meglepődik, amikor Catherine Willows azzal jelentkezik nála, hogy szeretne visszajönni a helyszínelőkhöz. Allie Los Angelesben az FBI-nál vesz részt egy kiképzésen, de mivel hiányoznak neki a kollégák és a munkája is, visszajön, és úgy dönt, hogy a kurzus további részét online fejezi be. Folsom viszonyt kezdett egy nyomozónővel, Serenával, de a kapcsolat az eredeti szándék ellenére lassan komolyra fordul. Eközben a csapat egy fiatal nő, Lynn Zobrist halála ügyén dolgozik, aki dominaként dolgozott; Lynn kliensei közül azonban mindenki makulátlannak tűnik. Catherine elmeséli Maxnek, hogy nem hivatalosan pártfogoltja, Grace eltűnése ügyében nyomoz.

Rendező: Kenneth Fink

Főszereplők: Marg Helgenberger, Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Jay Lee, Sarah Gilman, Jamie McShane, Robert Curtis Brown, Lex Medlin, David Paladino, Kat Foster, Nanrisa Lee, Sara Amini, Paul Guilfoyle 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Maxine Roby, a briliáns nyomozócsoport vezetője olyan egzisztenciális fenyegetéssel kénytelen szembenézni, amely az egész bűnügyi laboratóriumot tönkreteheti. Összeesküvés miatt elítélt gyilkosok ezrei kerülhetnek vissza Vegas neonfényes utcáira. Ezért Gil Grissom és Sara Sidle segítségét kéri, akikkel megerősödve a legújabb törvényszéki technikákat veti be.
Az évad tartalma:
Maxine Roby, a Las Vegas-i helyszínelők főnöke mindent megtesz, hogy a labor a létező legfejlettebb technikai eszközökkel dolgozhasson. A lenyűgöző új fejlesztések ellenére azonban, mégis elsősorban a kollégái tudásában és megérzéseiben bízik. Ezért kimondottan előnyösnek tartja, ha egy olyan nagy tapasztalattal rendelkező szakember is csatlakozik a csapathoz, mint Catherine Willows.
Egyéb epizódok
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Ezeken a műsorok izgulhatsz júniusban a SkyShowtime-on
A SkyShowtime júniusban igazi érzelmi hullámvasúttal érkezik, ahol mindenki megtalálhatja a neki való szórakozást, legyen az krimi, drámasorozat, dokumentumfilm vagy éppen egy családi rajzfilm.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat