Sorozat+
CSI: Miami helyszínelők IV./1.
2018.01.16 02:35 - 03:30
CSI: Miami helyszínelők IV./1.
amerikai krimisorozat,2005-2006
4.4 - 64 szavazat
(CSI MIAMI - FROM THE GRAVE)

Üzenet a sírból

Egy temetésen lemészárolnak mindenkit, köztük Alberto Fuentes fegyencet és az őt kísérő rendőrt is. A helyszínelők a halott gengszter tetoválásából rájönnek, hogy a Mala Noche nevű bűnszövetkezettel van dolguk, mely Florida legveszélyesebb maffiája. Horatio választás elé állítja a csapat tagjait, ám mindegyikük önként vállalja a veszélyes nyomozást...

Főszereplők: David Caruso, Emily Procter, Rory Cochrane, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Kim Delaney  

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A CSI: Miami helyszínelők Miamiban, illetve Miami Beachen játszódik, Floridában. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Emellett epizódról epizódra bepillanthatunk az egység tagjainak a mindennapi, korántsem megszokott életébe és a nyomozókkal való együttműködés részleteibe.

A helyszínelők vezetője Horatio Caine (David Caruso) rendőrhadnagy. A miami helyszínelők az ő vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálják a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből.

Az évad tartalma:
A CSI: Miami helyszínelők negyedik évada ott folytatódik, ahol a harmadik abbamaradt. Sikerességük mércéje, hogy a csapat összeállítása ugyanaz, és a helyszín továbbra is a napsütötte, csodálatos adottságokkal rendelkező Miami, amelynek pokolian sötét oldalával is meg kell ismerkednünk a helyszínelők akkurátus, feltáró munkája során. A csapat Horatio vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből.

Egyéb epizódok
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

Hírhedt légikatasztrófák és rejtélyes történeteik
Új évaddal folytatódik a National Geographic „Légikatasztrófák” című sorozata. Az epizódok a légiközlekedés hírhedt tragédiáinak hátterében meghúzódó rejtélyeket mutatják be. A hatrészes évad premierje február 19-én este 22 órakor látható a National Geographic csatornán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat