Viasat 3
Castle III./6.
2018.03.24 14:10 - 15:10
Castle III./6.
amerikai akcióvígjáték-sorozat,2010
4.5 - 19 szavazat
(CASTLE)

Amikor Beckett és Castle egy utcán meggyilkolt nő hulláját vizsgálják, Castle döbbenten veszi észre, hogy az elkövetési mód egy valamikori sorozatgyilkosra vall, aki évek óta nem hallatott magáról. A rendőrség most minden erőt bevet, hogy kézrekerítse a legvalószínűbb gyanúsítottat, és hogy bizonyítékot is szerezzen ellene.

Rendezte: Andrew W. Marlowe

Főszereplők: Nathan Fillion,Stana Katic,Jon Huertas 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Castle sorozat
A sorozat tartalma:
A krimi koronázatlan királya, Richard Castle az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.
Az évad tartalma:
Beckett és Castle között újra kirobban a háború. A milliomos író már nem csak beleszól az ügyekbe, hanem bele is keveredik, ami alaposan felkorbácsolja a kedélyeket a csapatban. Különösen Beckett haragszik meg rá, akit újabb csapás ér.

Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat