RTL Spike
Cobra 11 IV./14.
2017.12.31 20:00 - 21:00
Cobra 11 IV./14.
német akciófilm-sorozat,1999
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI)

A fekete rózsa

Tom és Semir egy ellenőrzés során egy olyan kamiont akarnak átvizsgálni, melynek gyanúsan viselkedő sofőrje felhívja magára a figyelmüket. Amikor ki akarják nyittatni a rakteret, a sofőr kétségbeesetten elmenekül, majd mikor sikerül utolérni az autópályán, a kirobbanó lövöldözésben a kamion felrobban. A helyszíni szemle során a rendőrök egy megégett térképre bukkannak, valamint olyan robbanószerkezetek nyomaira, melyeket a NATO-tól raboltak el. A rablással annak idején egy Sascha May nevű nemzetközi fegyverkereskedőt vádoltak, aki halálos lövés ért, amikor le akarták tartóztatni. A jelenlegi nyomozás May özvegyéhez, Carlához vezet, s Tom és Semir biztosak abban, hogy a nő benne van az ügyben. Mielőtt azonban kellő bizonyítékot gyűjtenének ellene, ki kell deríteniük, hogy mit ábrázolnak a térképek, és hogy milyen támadásra készülnek a terroristák.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Charlotte Schwab, Gottfried Vollmer, Christian Oliver, Tom Beck, Gedeon Burkhard, Johannes Brandrup, Dietmar Huhn, René Steinke 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évada április 5-től
A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a U.S.S. Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat