RTL Spike
Cobra 11 XII./3.
2017.10.15 11:00 - 12:00
Cobra 11 XII./3.
német akciófilm-sorozat,2008
4.4 - 125 szavazat
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI)

Rajtaütés

Az autópálya-rendőrség és a vámosok egy olyan bandára készülnek lecsapni, melynek tagjai lekapcsolják a kamionok nyergesvontatóját, így lopják el a rakományt. Az akcióban Susanne apja is részt vesz, aki néhány nap múlva nyugdíjba vonulna, ám a rajtaütés során halálos lövést kap. Az egyik tolvaj elmenekül, őt gyanúsítják a gyilkossággal, de a lakására érkezve úgy tűnik, öngyilkosságot követett el. A rendőrök számára gyanússá válik a lövés szöge, arra gyanakszanak, hogy egy kolléga követhette el a gyilkosságot.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Charlotte Schwab, Gottfried Vollmer, Christian Oliver, Tom Beck, Gedeon Burkhard, Johannes Brandrup, Dietmar Huhn, René Steinke 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Cobra 11 sorozat
A sorozat tartalma:
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak. A Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és Alex Brandt, az autópálya-rendőrség nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Alex szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
Egyéb epizódok
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Március 8-án érkezik az HBO Maxra 2023 egyik legédesebb filmje
Az év családi musicale március 8-án érkezik az HBO Maxra szinkronos és feliratos változatban is! Paul King (Paddington) 2023 végén elhozta az év legédesebb filmjét! A sztárokkal teli musical óriási siker lett itthon és nemzetközi szinten is, Magyarországon több mint 270 ezren látták, világszerte pedig több mint 600 millió dollár bevételt hozott a stúdiónak.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat