Cool
Demóna
2017.12.24 20:40 - 22:30
Demóna
amerikai kalandfilm,2014
(MALEFICENT)

A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

Rendező: Robert Stromberg

Főszereplők: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Imelda Staunton, Lesley Manville, Juno Temple, Sam Riley, Brenton Thwaites, Hannah New, Kenneth Cranham, Tim Treloar 

Film: krimi/akció/kaland 
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Parti őrség SOS
Dokumentumfilm sorozat követi a Királyi Tengerészeti és Partvédelmi Ügynökség (MCA) mögötti kivételes embereket; kizárólagos hozzáférés és 12 hónap állt rendelkezésre az elkészítéshez; követjük a több csapatból álló szervezetet az szerte az UK területén, a merész kutatásoktól a mentőhelikopteres eseteken át egészen a végzetes bűnügyi tengeri vizsgálatokig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat